Wij zijn Doxflow Legal.
We maken jouw kantoorleven
een stuk gemakkelijker.

Wij zijn Doxflow Legal.
We maken jouw kantoorleven
een stuk gemakkelijker.

Juridisch fundament

De bedenkers en bouwers van Doxflow Legal hebben jarenlange ervaring op het snijvlak van de jurist en zijn techniek. We zijn al meer dan 10 jaar actief betrokken bij de digitalisering van juridische werkprocessen. Die combinatie van juridisch inhoudelijke kennis en software vormt de basis van Doxflow Legal en maakt dat we weten wat er speelt.

Totaaldenken

Doxflow Legal is ontwikkeld in eigen beheer. We hebben geluisterd naar advocaten en hun kantoren om de meest tijdrovende en niet-declarabele logistieke uitdagingen op te lossen. Eén van die uitdagingen is een uren rovende en foutgevoelige bedrijvigheid terug te brengen tot eenvoudig te verrichten minutenwerk. Toegankelijkheid vanuit een veilige omgeving waarborgt dat ook locatie onafhankelijk gewerkt kan worden.

Samenwerkingen

Doxflow legal heeft veilige koppelingen gebouwd voor en met de meest gangbare DMS systemen binnen de advocatuur. Om regelmatig processtukken of andere vertrouwelijke gegevens eenvoudig en veilig digitaal te kunnen versturen is onze software te koppelen aan Veilig Mailen aanbieders. Net als Doxflow Legal hebben die aanbieders voorgesorteerd op de huidige en toekomstige voorwaarden van het project Digitale Toegankelijkheid van de Rechtspraak.

All round document management

De combinatie van onze software met Doxflow als onafhankelijk aanbieder van printoplossingen biedt kantoren één aanspreekpunt voor meerdere documentvraagstukken. De missie van Doxflow is om de beste service in zakelijk printen betaalbaar te maken. Dat doen door topmerken in multifunctionele printapparatuur aan te bieden in een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Die workflow optimalisatie brengt kostenreductie. Doxflow printoplossingen onderscheiden zich door maatwerk, preventief onderhoud & service.

Doxflow Legal in de media

Vrijdag 16 juni 2023 was David Duparc van Doxflow Legal live in het programma ZAKENDOEN op BNR. Klik op de afbeelding om het item terug te zien/luisteren.

In het Financieele Dagblad van 2 mei 2023 een paginavullend artikel geschreven door Edwin van der Sloot. Lees hier over het ontstaan- en succes van Doxflow Legal. Een mooi ondernemersverhaal in een interview met de drie founders van Doxflow Legal. Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Luister hier Meesterlijke Gesprekken de Podcast. Aflevering 5: De Albelli van de Advocatuur? Een gesprek met David Duparc over het ontstaan en de achtergrond van Doxflow Legal. Klik op de afbeelding om de podcast te luisteren.

In de Legal&Tech bijlage van juni in Mr. (magazine voor juristen) een mooi interview met Eugène Haarmans van Clip Consultants en Lennon Wiarda van Doxflow over het ontstaan van Doxflow Legal en de koppeling met CClaw.

“In Doxflow Legal bouw je heel rap een processtuk op vanuit het bestaande DMS”

Lees het hele interview hier.

In februari werd de Legal Tech Map van Nederland gepresenteerd tijdens een online round table van Sdu.. De Legal innovators aan deze ronde tafel bespraken waar we in Nederland staan op het gebied van Legal Tech. Hoe wordt dit toegepast in de juridische dienstverlening? Hoe gaan juristen dagelijks om met Legal Tech en waar liggen kansen voor Legal Tech?

Met trots zagen wij de beide Legal innovators Katelijn van Voorst van EVE en Jaap Stikkelbroeck van griph aan de round table van Sdu enthousiast spreken over Doxflow Legal. Superleuk te zien dat deze twee gebruikers van Doxflow Legal ons expliciet benoemen. Dit is waar we het voor doen. Juridische gebruikers die positief spreken over onze Legal Tech oplossing Doxflow Legal voor juridische organisaties!
 
Ben jij ook al op de hoogte? Kijk hier de hele aflevering: https://lnkd.in/eUaA4dyY