Aangenaam

Wij zijn Doxflow Legal.
We maken jouw kantoorleven
een stuk gemakkelijker.

Wij zijn Doxflow Legal.
We maken jouw kantoorleven
een stuk gemakkelijker.

Juridisch fundament

De ontwikkelaars van Doxflow Legal hebben jarenlange ervaring op het snijvlak van het juridische werkveld & ICT en zijn sinds 2015 al betrokken bij de zakelijke kant van de digitalisering van Rechtspraak (KEI). Juist die combinatie van kennis staat aan de basis van Doxflow Legal en maakt dat wij zowel producttechnisch als vakinhoudelijk weten wat er speelt

Totaaldenken

De Doxflow Legal applicatie is volledig ontwikkeld in eigen beheer. We zijn er trots op om dé oplossing te hebben gevonden voor het samenstellen en afdrukken van complete processtukken, waarbij de conventionele complexiteit en duur van die werkzaamheden volledig zijn geminimaliseerd. Een beveiligde verbinding waarborgt dat alles ook plaatsonafhankelijk uitgevoerd kan worden.

Samenwerkingen

Doxflow legal heeft koppelingen voor de meest gangbare DMS systemen binnen de advocatuur, zoals bijvoorbeeld BaseNet, Advocaat centraal en iManage. Om de samengestelde processtukken makkelijk en veilig digitaal te kunnen versturen is Doxflow Legal de eerste oplossing die gekoppeld is met Zivver. Hiermee wordt nu al voldaan aan de toekomstige voorwaarden van Overheidsproject DT (Digitale Toegankelijkheid).

All round document management

De combinatie met Doxflow als printpartner biedt jou één aanspreekpunt voor al je documentvraagstukken.
Onze missie is om het ultieme serviceniveau in zakelijk printen betaalbaar te maken voor onze klanten. Dat doen we met behulp van professionele apparatuur in een optimale prijs/kwaliteit verhouding, workflow optimalisatie en kostenreductie.
Wij onderscheiden ons door pro-actief maatwerk, preventief onderhoud & superieure service.

Doxflow in de media

In de Legal&Tech bijlage van juni in Mr. (magazine voor juristen) een mooi interview met Eugène Haarmans van Clip Consultants en Lennon Wiarda van Doxflow over het ontstaan van Doxflow Legal en de koppeling met CClaw.


“In Doxflow Legal bouw je heel rap een processtuk op vanuit het bestaande DMS” 

 

Lees het hele interview hier.

In februari werd de Legal Tech Map van Nederland gepresenteerd tijdens een online round table van Sdu.. De Legal innovators aan deze ronde tafel bespraken waar we in Nederland staan op het gebied van Legal Tech. Hoe wordt dit toegepast in de juridische dienstverlening? Hoe gaan juristen dagelijks om met Legal Tech en waar liggen kansen voor Legal Tech?

Met trots zagen wij de beide Legal innovators Katelijn van Voorst van EVE en Jaap Stikkelbroeck van griph aan de round table van Sdu enthousiast spreken over Doxflow Legal. Superleuk te zien dat deze twee gebruikers van Doxflow Legal ons expliciet benoemen. Dit is waar we het voor doen. Juridische gebruikers die positief spreken over onze Legal Tech oplossing Doxflow Legal voor juridische organisaties!
 
Ben jij ook al op de hoogte? Kijk hier de hele aflevering: https://lnkd.in/eUaA4dyY